Predsjedništvo 11.11.2019.

Održana sjednica Predsjedništva OBD SDP BiH

Danas, 11. 11. 2019. godine, u prostorijama Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH održana je druga redovna sjednica Predsjedništva Organizacije SDP BiH… Opsirnije »

nezaposleni za net

SDP je uz radnike koji su ostali bez posla 1992. godine

Predsjednik Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH Esad Atić danas je razgovarao sa predstavnicima Udruženja radnika koji su ne svojom… Opsirnije »

mulalic_atic

Nihad Mulalić poduzetnik iz Brčkog reevidirao članstvo u SDP-u

Nihad Mulalić samostalni poduzetnik iz MZ Gluhakovac u Brčko distriktu BiH, danas je u prostorijama SDP-a reevidirao članstvo i najavio… Opsirnije »

Opcinski slika net_n

Formula uspjeha je samo jedinstven, snažan i složan SDP

U ponedjeljak, 21.10.2019. godine održana je konstituirajuća sjednica Odbora organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH. Na sjednici su izabrana tri… Opsirnije »

Esad Atić novi predsjednik Organizacije SDP BiH Brčko distrikt BiH

Na današnjoj Izborno-izvještajnoj konferenciji Socijaldemokratske partije Organizacije za Brčko distrikt BiH za novog predsjednika Organizacije izabran je Esad Atić, zastupnik… Opsirnije »

SDP Brčko distrikta BiH nastavlja borbu protiv kriminala i korupcije

SDP BRČKO DISTRIKTA BiH NASTAVLJA BORBU PROTIV KRIMANALA I KORUPCIJE Na internet portalu „Brčanski forum“, dana 11.09.2019 godine, je objavljen… Opsirnije »

Neće doći do dogovora o ANP-u

Zekerijah Osmić za N1 Neće doći do dogovora o ANP-u 20. Avgusta 2019. Da li je Godišnji nacionalni program zaista… Opsirnije »