SDP Brčko distrikta BiH upriličio podjelu novogodišnjih paketića najmlađim članovima Udruženja dijabetičara

Organizacija SDP BiH Brčko distrikt BiH upriličila je tradicionalnu jedanestu podjelu novogodišnjih paketića najmlađim članovima Udruženja dijabetičara Brčko distrikta Bosne i Hercegovine. Novogodišnje paketiće, kao mali znak pažnje, podjelili smo najmlađim članovima udruženja a preuzeti paketići bili su razlog njihovog velikog osmijeha na licu.

Čast i zadovoljstvo mi je da i ove godine možemo biti dio ove manifestacije, te pokazati našim malim drugarima da će SDP uvijek biti uz njih. Rado ćemo se odazvati njihovom pozivu i narednih godina. Želimo poručiti svim građanima Distrikta da ne smiju zaboraviti ovu populaciju i da moraju voditi računa o svim sredstvima koja su njima potrebna. Ujedno ovom prilikom svim članovima udruženja upućujemo najiskrenije čestitke za novogodišnje praznike ”, rekao je Jasmin Krako, sekretar Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH .

Svake godine misle na nas. Nikada nas nisu zaboravili. Žele da nam uljepšaju novogodišnje praznike i mi smo im od srca zahvalni”, dodao je Đorđe Vuković, predsjednik Udruženja dijabetičara.