Najveća podrška Denisu Bečiroviću prema pristiglim kandidaturama za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine

Socijaldemokratska partija Organizacija Brčko distrikt Bosne i Hercegovine obavještava javnost i svoje članstvo da prema dosadašnjem broju pristiglih kandidatura za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine na prostoru Brčko distrikta BiH, ubjedljivo najveću podršku ima prof.dr. Denis Bećirović.

U skladu s navedenim, Odbor organizacije na svojoj sjednici zauzeo je stav da bi najbolji kandidat za Predsjedništvo ispred SDP BiH bio prof.dr. Denis Bećirović.

Također je konstatovano da je unutar Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH visok stepen organizacionog jedinstva i sinergije, sa spremnošću da se aktiviraju i motiviraju sve demokratske snage unutar društva, kako bi se na predstojećem izborima promijenilo „morbidno, apatično i poludiktatorsko“ stanje koje pritišće Brčko distrikt Bosne i Hercegovine i našu domovinu cjelini.

Mi smo spremniji nego ikad da pokrenemo procese u ovoj zemlji zato pozivamo sve demokratske snage da nam se pridruže kako bi se izborili za bolju, pravedniju i prosperitetniju Bosnu i Hercegovinu.